hajoberles hajokirandulas rendezvemyszervezes

Csapatépítés

Minden szervezet életében eljön az a pillanat, amikor csapatatépítés – csapatépítő tréning válik szükségessé a team munka erősítése érdekében.

A T Flotta által kidolgozott balatoni csapatépítő programok közül pár ezen az oldalon publikálásra került:

Vitorlás oktatás – Hajókirándulás

Vitorlás csapatépítés – Regatta

Csapatépítés – The drunken crew

Csapatépítés – Keresd a Nőt!

Kalóz háború – Lézerharc lézer tagekkel földön és vízen

Évente megrendezésre kerül a csapatépítő olimpiánk

Balaton, vitorlázás és hajós csapatépítés – ez a mi specialitásunk. A legnagyobb balatoni hajóktól a legkisebb vitorlásig, személyszállító motorcsónakjainkig és minden ami úszik és kevésbé úszik felszerelések bevonásával szervezzük csapatépítéseinket és outdoor programjainkat. Budapest alig egy óra. A Talizmán Yacht I. és II. a tó Balaton legnagyobb vitorlásai, rendezvényeink számára alakítottuk át őket. Vitorlás csapatépítő programjaink közül a következőkben ismertetünk néhányat:

 
Hajókirándulás, vitorlás oktatás

Időtartam: minimum 1 óra

Siofok vitorlasEz az alap program, aminek a keretében a résztvevők részt vesznek a Balaton legnagyobb vitorlás hajójának a közreműködésével hajókiránduláson. A teljes kikapcsolódásnál és pihenésnél többre vágyok számára egyedi programokat dolgoztunk ki. A hajó kialakítása és méreteinél fogva ideális a nagyobb létszámú csoportok számára, hogy megismerkedjenek a vitorlázással és a hajózáshoz tartozó egyéb ismereteket sajátítsanak el.

A létszámtól függően 3-4 kisebb csoport kialakításával mindenki részt tud venni az oktatásokon és a gyakorlatokon. Elmélet, gyakorlat és vizsga egyszerre.

Ez a fenti hármas felállás alkotja a többi programunk alapját, erre vannak felépítve az egyedi megoldásaink.

Mivel a csoportok igénye és összetétele más és más, ezért általában egyedi, a megrendelőre szabott megoldást kínálunk.

 

Regatta – Vitorlás csapatépítés:

Rendezvényhajó

Talizman yacht “török”

A 30-40 főt meghaladó (felső határ igazából nincs) vagy direkt csak vitorlázást rendelők számára kialakított félnapos-egész napos csomagunk. Vitorlás verseny kialakított pályán.

A vitorlás személyszállító hajóink (40 fős) és a megfelelő számú 10 fős vitorlás hajóink bevonásával kialakított program. A csoportok forgószínpadszerűen váltják egymást a különböző hajókon, közben az alap programjainkkal, kikötésekkel, catering szolgáltatásokkal kiegészítve.

 


The drunken crew:

Időtartam: minimum 2 óra

hajókirándulásForgatókönyv: A hajókirándulás és a vitorlás programok megkezdésekor a vendégek már felfigyelhetnek, hogy a hajó személyzete „látványosan” alkoholt fogyaszt.

Ettől persze a szokványos menetrendben zajlik a hajókirándulás egészen a “vizirendészet” motorcsónakjának a megérkezéséig.

A vízirendőrök gyors rutin vizsgálatot folytatnak le melynek keretén belül az alkohol szonda is előkerül. A szonda pozitív eredményét követve nézeteltérés alakul ki a hajó személyzete és a rendőrök között. Ennek következtében a hajó személyzetét a motorcsónakkal elszállítják.

Az utasok egyedül maradnak a fedélzeten és az eddigi oktatáson elsajátított új ismereteket alkalmazva, kell a hajót navigálniuk.

A hajón természetesen végig marad megfelelő képesítéssel rendelkező (rejtett) személy.

A program, mint érdekességre, új kihívást és megoldást követelő akcióra is jó, konkrét célokat támasztó csapatépítésekre viszont kimondottan ajánlott. A szituációs gyakorlaton résztvevő tréner és pszichológus által adott utólagos közös értékelésen tényleges megoldásokat kaphatnak a részvevők és a vezetőik.

 

Keresd a Nőt!:

Időtartam: minimum 3 óra

csapatepites_3Forgatókönyv: A csoport tájékoztatáson vesz részt vagy egyéb apropóból kifolyólag a kikötő területén tartózkodik. A résztvevők hölgy tagjait felinvitálják egy idegen hajóra, és mint kiderül csalva szándékkal.

Az idegen kapitány hajójával elrabolja a nőket, akik már csak a parton maradottaktól tudnak segítséget kérni és egy apró jelet maguk után hagyni a hollétüket illetően. A jel (GPS koordináta vagy egyéb megfejtés) segítségével a férfiak elindulnak megmenteni kolléganőiket. Ez történhet több koordináta felkutatásával és egyéb feladatok teljesítésével is.

 

Kalóz háború:

Időtartam: minimum 3 óra
Forgatókönyv: Ennek a csapatépítő játék alapját a paintballhoz hasonló, de fájdalom mentesen, lézer tag fegyverekkel működő lézerharc képezi.
A csapatok egy-egy hajót irányítva vethetik bele magukat a csatába. Akár a kettő 40-50 fős vitorlásokról is küzdhetnek egymás ellen a csapatok vagy a motorcsónakok bevonásával intézhetnek gyors támadásokat. A lézer harc és kalóz háborúnak az egyik változata a partra szállás. Itt kisebb hajókkal kell a parti sávot megközelíteni és a védőket legyőzni, illetve a támadást vissza verni.A csapatépítéshez saját lézerfegyvereink és kalóz ruháink mellett számos kiegészítőt tudunk ajánlani. A háború és a fegyveres harc szerelmesei számára ez egy egyértelmű választás. A játékot finomra hangolva, kalóz kosztümökkel és a rengetek kiegészítővel egy kalandos, érdekes és fordulatokkal teli show szereplőjeként, minden résztvevő számára különleges élményt nyújt a kihívásokkal teli Kalóz háború! A csapatépítő játékok a programokhoz hangolhatóak.
 
vizitaxi bérlés Balatonon

vizitaxi bérlés


Költségek:

Hajóbérlet: szezontól és időtartamtól függ, a lista áraink irányadóak. Az árlista itt megtekinthető.

A balatoni csapatépítésre konkrét ajánlatban lehet számot mondani.

Hajókirándulás
Balatonfüredre:

Időtartam: minimum 4 óra

Útvonal: Siófok-Balatonfüred-Siófok Program: A másfél órás hajóutat követően kikötés a füred
központjában, városnézés, szabadidős tevékenység. A volt
hajógyár kikötőjében ebéd, majd indulás vissza Siófokra.

Ebéd: menütől függően, csatolok egy
tavalyi ajánlatot az étterem részéről:

1.)
Hideg gyümölcsleves
Sertés borda vadászraguval vegyes körettel Kovászos uborka
½gundelpalacsinta
A menü értéke:2800 Ft/fő

 2.)
Zöldborsóleves
Sertés borda bakonyi módra
Ízes palacsinta
A menü értéke: 2400 Ft/fő

3.)
Csontleves finommetélttel
Marhapörkölt galuskával Kovászos uborka

MagNum jégkrém

A menü értéke: 2700 Ft/fő

 Hajókirándulás
Borkóstolóval

 Időtartam: minimum 2 óra

Program: Siófoki indulással
borkóstoló a Balaton közepén:
Árajánlat:  Hajóbérleti díj: aktuális díjszabásnak megfelelően. A St.Kristóf pincészet 6 borával: 1700 Ft/fő -től

A fentieken kívül számos balatoni csapatépítő tréning forgatókönyvével rendelkezünk, ténylegesen személyre szabott programokat dolgozunk ki megrendelőink számára 2015 ben is.

Csapatépítéseink ” forrás oldala”     megtekint


Hajózzon velünk a Balatonon, vásároljon hajójegyet online: